Ander Leven

Het Alexander Concept, een bijzonder effectieve methode van ‘Ander Leven’ om snel te herstellen van chronische klachten!

Het Alexander Concept is een trainingsprogramma van ‘Ander Leven’ voor mensen met klachten zoals chronische vermoeidheid, stress, fibromyalgie (chronische pijn), hoge bloeddruk, prikkelbare darm syndroom, angsten, slaapproblemen, laag zelfbeeld, faalangst, burn-out, energiegebrek en eetstoornissen.

Voor veel van deze klachten, die vaak als onverklaard worden bestempeld, is geen adequate behandeling voorhanden in de reguliere gezondheidszorg. Ander Leven biedt een nieuwe zienswijze en doeltreffende methode om deze klachten aan te pakken. Met behulp van deze training hebben veel deelnemers hun gezondheid teruggekregen.

Persoonlijke ervaringen met training Ander Leven

Na een aantal opeenvolgende trauma's te hebben opgelopen liep ik na een jaar vast met de diagnose PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom). Er volgde aan aantal intensieve EMDR-behandelingen bij een psycholoog/therapeut. Dit loste de trauma's op, echter er bleven nog een aantal restklachten bestaan. Restklachten die me beperkten te doen hetgeen ik wilde in mijn leven, zowel op werk- als privégebied. Dit waren o.a. chronische hoofdpijn, stemproblemen, verlies van zelfvertrouwen, me veilig voelen en vooral verlies van energie om dingen te ondernemen die het leven zin- en waardevol maken.

Toen mijn vrouw de training doorliep voor haar issues en chronische pijnklachten, zat ik als begeleider op de achterste rij. Ik zag wat dit met haar en met de anderen al heel snel deed en dacht: "dit moet ik ook gaan doen". En zo gebeurde het.

Ik sta inmiddels weer volledig in mijn (mannen) kracht en elke dag schijnt de zon weer opnieuw, zo fijn !
Rens, maart 2018.

Meer informatie: www.anderleven.nl