Coach aan huis

Soms is het moeilijk of onmogelijk voor iemand om naar de praktijk te komen voor een coachsessie. Dit kan zijn door b.v. fysieke beperkingen, problemen met mobiliteit, maar ook sociale angsten kunnen een rol spelen. In dat geval komt Buro den Elzen gewoon bij jou thuis: Coach aan huis.

De sessie verloopt precies zoals coaching in onze coaching praktijk te Asselt – Roermond. Jouw coach, Rens den Elzen, luistert in eerste instantie naar jouw verhaal waarna we samen op zoek gaan naar oplossingen en er eventuele tools en/of oefeningen worden aangereikt.

De voordelen van coaching aan huis:

  • Je hoeft je niet te verplaatsen en het bespaart tijd
  • Er zijn geen meerkosten aan verbonden
  • Je bent in een vertrouwde omgeving, waardoor je je ontspannen en veilig voelt

Het is wel belangrijk dat er bij je thuis een plaats is waar je in alle rust tijd kan maken voor jezelf en vrijuit kan praten zonder gestoord te worden.

In verband met COVID-19 (Corona) dienen we een afstand van 1,5 meter te respecteren en kunnen geen fysiek contact maken (hand geven).

Een coachingsessie aan huis duurt 1-1,5 uur. We vragen geen kilometervergoeding binnen een straal van 10 kilometer vanaf onze praktijk te Asselt – Roermond. Is het meer dan 10 kilometer dan staat daar een kleine vergoeding voor.

Eventuele vervolgafspraken kunnen we ook weer bij jou thuis plannen en daarnaast bestaat er de mogelijkheid van online-coaching met videobellen (Skype, Zoom etc.)

Zijn er vragen of wil je een afspraak plannen dan reageer via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina.

U kunt bij ons oa.a. terecht voor burn-out behandeling, stress gerelateerde klachten, trauma (EMDR), Tension Release Exercises (TRE) en levensvragen.

Wij hebben geen wachtlijsten. Binnen 1 week kun je starten bij ons.

Jouw coach: Rens den Elzen