Coach Cafe Roermond

Met regelmaat wordt er een bijeenkomst Coach Café Roermond aangeboden door Buro den Elzen. Het onderwerp van gesprek is telkens anders. Alles wat te maken heeft met welzijn, gezondheid, vitaliteit en geluk in de breedste zin van het woord kan het onderwerp zijn.

Coach cafe

Het is gegoten in een vorm die het voor iedereen toegankelijk maakt. Er zijn sowieso al geen kosten aan verbonden. Koffie, thee of water neem je zelf mee en ik zorg voor iets lekkers erbij. Je meldt je aan via whats-app of email en doet gezellig mee.

 

Je mag eigen ervaringen en kennis uiteraard delen en alleen luisteren kan natuurlijk ook. Vrijheid en blijheid voor iedereen.

Het onderwerp wordt door mij ingeleid en van daaruit komen er waarschijnlijk vragen die ik graag wil beantwoorden. Mijn jarenlange ervaringen als coach, trainer en therapeut en de daarbij behorende kennis wil ik hierbij graag met jullie delen.

Naast een begeleide mindfulness meditatie, om even in het nu te komen, staat een van de basisbehoeftes van ieder mens centraal, te weten: Verbinden met anderen. 

Verbinding

Wil je na afloop van Coach Café Roermond nog 1 op 1 een specifieke (hulp) vraag stellen dan maak ik graag, en kosteloos, even tijd voor je vrij.

Hoe mooi is het om met elkaar te verbinden in een gezellige en ontspannen setting. Iedereen mag zijn wie die is en wat die doet.

  • Volgende bijeenkomst: Februari 2022 om 11.30 uur.
  • Voor wie: Iedereen van 18 – 88 jaar 🙂
  • Lokatie in Roermond: Linzz.nl – Maria Theresialaan 1a te Roermond
  • Begeleiding: Rens den Elzen
  • Kosten: Geen 
  • Aanmelden: Via whats-app of het contactformulier hier rechts op deze pagina.
           
            Ik hoop je te mogen ontmoeten; we zijn allemaal mooie mensen.
error: Content is protected !!