Coaching voor bedrijven

Waarom coaching voor bedrijven?

Stress op de werkvloer, interne conflictsituaties, agressiviteit van een lastige klant naar uw medewerker waar deze niet mee om kaan gaan. Dit komt uw werknemers en uw organisatie niet ten goede. U bent er als bedrijf bij gebaat als uw werknemer lekker in zijn of haar vel zit en goed kan functioneren. Met coaching voor bedrijven zorgen wij ervoor dat uw werknemer weer zo snel mogelijk volledig en/of gemotiveerd voor zijn taak binnen uw bedrijf inzetbaar is.

Wanneer coaching voor bedrijven?

Er zijn verschillende situaties waarbij coaching voor bedrijven een uitkomst kan zijn voor uw organisatie. Dit kan zich richten op individuele werknemers, maar ook op een groep of afdeling.

 • Omstandigheden in de privésituatie
  U kunt uw werknemer ondersteunen met coaching wanneer het op het werk niet loopt, zoals het zou moeten doen. Oorzaken hiervoor kunnen bijvoorbeeld scheiding, verlies, ziekte of trauma zijn.
 • Veranderprocessen of conflictsituaties
  Bij veel verandering op de werkvloer kan er weerstand ontstaan. Ook conflictsituaties kunnen voor onrust op de werkvloer zorgen. Vaak is het goed om een extern, onafhankelijk persoon hierin begeleiding te laten bieden door middel van een coachingstraject.
 • Omgaan met stress, onzekerheid, weerstand of agressie
  Stress, onzekerheid, weerstand of agressie op of rond de werkvloer kunnen ervoor zorgen dat uw medewerker niet lekker in zijn of haar vel zit. Coaching kan helpen om assertiviteit te ontwikkelen en om te gaan met stress en onzekerheid. Daarnaast kunnen we ook ondersteunen bij verbaal omgaan met agressie (communicatieve vaardigheden, deëscalerend en probleem oplossend) op het werk wanneer deze gerelateerd is aan de taak van de werknemer.
 • Herstel van Burn-out 
  Wij kunnen dezelfde week nog starten met een herstelprogramma op maat voor uw werknemer.

Werkwijze coaching voor bedrijven

Tijdens de intake stemmen wij samen met u af wat de specifieke hulpvraag van u en uw medewerker is. Daardoor kunnen wij het individuele coachingstraject op maat aan bieden.

Onze kracht in een coachingstraject is de beschikbaarheid van een sterke mix aan diverse coachingstechnieken, en de mogelijkheid om direct te starten.

Tarieven voor individuele coaching is maatwerk en derhalve op aanvraag.

Meer informatie over coaching & training voor bedrijven aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Enkele referenties van bedrijven en instellingen:
Brandweer Gemeente Roermond en omliggende posten - Stadstoezicht Gemeente Roermond -
WML Limburgs Drinkwater Maastricht - SNS-bank Roermond - Niekée Roermond -
Red Security Roermond - Rechtspraak, Rechtbank Roermond.