Jouw reis naar Spiritueel ontwaken

Het klinkt heel spannend maar zie het als een avontuur en een groot geschenk aan jezelf. Vaak valt Spiritueel ontwaken samen met “Life Events” waarmee we te maken kunnen krijgen, en soms krijgen we een gevoel dat er meer is en er iets mee willen doen en niet weten wat. Naast mijn werk als coach en therapeut is het voor mij ook mooi om jouw te mogen begeleiden op je spirituele pad. Een pad dat vaak voor velen er niet is of niet tastbaar is. Als je eenmaal hebt ervaren wat SPIRITUEEL ontwaken, ontwikkeling en intelligentie kan betekenen voor je, dan pas kun je zien en vooral voelen wat er niet was. Ik help je graag met jouw INNERLIJKE REIS, en doe dat zowel op een praktische- als een spirituele manier, met daarnaast wijsheid uit diverse psychologische theorieën en inspiratie uit filosofisch gedachtengoed. 

Wie ben ik? Beter is: Wie wil ik zijn?

Deze innerlijke reis haalt naar voren wie je in de kern bent en kunt zijn. Je maakt je los van het vaak belastende verleden en oude conditioneringen en gaat een nieuwe programmering maken. Je stelt jezelf open voor het nieuwe met een onderzoekende en nieuwsgierige blik. Geloof in het onmogelijke, dan gaan deuren voor je open. Wie wil er nu leven met beperkingen of opgelegde regels en alles wat daarbij hoort.

Rust & Vrijheid

Ja, zo zou ik mijn eigen ervaringen en ontwaken willen omschrijven met meer rust en vrijheid in mijn leven. Een diepe staat van rust die ik nog nooit gevoeld had. Daarnaast ervaar ik vrijheid, bevrijding en een lichter leven. Het enige wat het vraagt is tijd nemen jezelf beter te leren kennen. Onze cultuur lijdt aan een overdosis van alleen maar doen doen en nog eens doen, overvolle agenda’s en weinig of geen tijd voor contemplatie. Alles van te voren weten werkt averechts op ons brein. Met een open houding jouw innerlijke reis tegemoet gaan. Alle vooroordelen en constructen die je brein v.t.v. bedenkt, zijn niet behulpzaam. Geef je over aan de onwetendheid, slechts dan kun je een reis maken die je kan brengen waar je diepe verlangen ligt. 

Hoe dan?

Er zijn 4 contactmomenten. Als eerste is er een wandelsessie waar we o.a. leren contact te maken met onze bron: de natuur. Daarnaast is de natuur er voor de rust en stilte die er nodig is om tot onszelf te komen. We nemen ieder een eigen gevulde rugzak mee gevuld met lunch, water, fruit en wat lekkers. Opvolgend met tussenpozes van ongeveer 3 weken zijn er sessies in de praktijk gepland waar o.a. meditatie en de andere sleutels van ontwaken aan bod komen. Het laatste contactmoment is een evaluatiemoment, ongeveer 4 weken na de laatste sessie. Hierin bekijken waar je staat op je reis en wat je nog verder kan helpen of nodig hebt.

Datum, tijd, plaats en meer

  • Datum: In overleg te plannen
  • Tijd / duur: 4 Contact momenten
  • Plaats / lokatie: Vanuit de praktijk in Asselt (omgeven door water en natuur)
  • 1 op 1 (privé)
  • Nodig: Een open en onderzoekende houding naar spiritualiteit, meditatie, het onbekende en nog niet tastbare
  • Incl. een spiritueel schrijfboekje (t.w.v. € 22,95) om voor jouw belangrijke zaken en inzichten op te schrijven
  • Kosten: € 249,- (1 wandeling van ongeveer 4 uur, 1x in praktijk 1,5 uur, 1 x in praktijk 1,5 uur, 1x evaluatie moment)
  • Begeleiding: Rens den Elzen


Ik zoek niet, ik vind