Retraitehuisje Asselt

Een individuele retraite naar jouw behoeften en eventuele hulpvraag.

Even tot rust komen en ontstressen, afstand nemen van alles wat thuis speelt, je bezinnen, stil worden en onthaasten.
Even pas op de plaats maken en gewoon genieten van de rust om je heen.
Door tijd te nemen voor jezelf, ontdek je wie je daadwerkelijk bent, wat je belangrijk vindt, waar je prioriteiten liggen en waar niet. De stilte kan helpend zijn om beter zicht te krijgen op zaken die vertroebeld zijn geraakt. Door haast, stress, emoties, gedachtes, zorgen, het leven.

Met of zonder begeleiding

Je kunt er voor kiezen zelf de stilte in te gaan, rust te nemen en te ontspannen in de natuurrijke omgeving zonder verdere begeleiding.

De retraite met begeleiding kan worden aangepast aan jouw specifieke hulpvraag. Begeleiding kan er zijn van minimaal tot intensief. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. (yin yoga / meditatie / bewustwording / bezinning / mindfulness /coaching / traumatherapie /stress release exercises (tre) / vision quest / rouwverwerking / angsten / ademwerk / communicatie / assertiviteit / cognitieve therapie / verhelderende gesprekken / “spiritueel ontwaken” en ga maar door ……..)

Marie Anne en Rens den Elzen
E: info@burodenelzen.nl / M: 0653384117 (Rens) of met Whatsapp button op deze pagina. 

Ons Retraitehuisje

Ons retraitehuisje (tinyhouse) is een nieuwe 20ft. geisoleerde zeecontainer (14m2) met grote ramen en deur met glas voor veel daglicht en alles wat aanwezig moet zijn voor een comfortabel verblijf. O.a. een douche, wc, keuken met koelkast, kookplaat, oven, waterkoker en volledig keukengerei. Een bed van 160×210 cm. met een kwaliteitsmatras. Tevens aanwezig handdoeken en dekbedden met overtrek en kussens. Heerlijke fauteuils om ’s avonds een boek in te lezen, een smart tv, internet, verwarming, een terrasje met stoeltjes en ligstoel, een thee- en kruidentuintje en een groente- en fruit tuintje waar je vers kunt plukken (afhankelijk van het seizoen). Vanuit het retraitehuisje zijn er vele mooie kortere of langere wandelingen mogelijk. Op loopafstand is er tevens een supermarkt en zijn er ook 2 restaurants met terrassen. Zie de fotoos van het natuurrijke wandelgebied.

Tarieven Retraitehuisje

  • Zonder begeleiding: Op aanvraag; afhankelijk van aantal overnachtingen.
  • Met begeleiding: Op aanvraag; afhankelijk van je hulpvraag en duur.
  • Te boeken elke dag van de week. (ma. tm zo. open)

 

Momenteel is ons retraitehuisje in aanbouw, zodra we operationeel zijn volgt er meer informatie met fotoos. (Medio 2024)