Rens den Elzen  

Het jarenlang in discipline beoefenen van martial arts, hebben mij mede gevormd tot de mens die ik nu ben. Het gaf mij een verrijkende levenswijze met wijsheid en innerlijke rust.

Deze innerlijke rust stelt mij in staat mensen te begeleiden op hun levenspad d.m.v. coaching, training en therapie. Mijn brede oriëntatie qua opleidingen geven me daarbij een groot scala aan in te zetten tools t.b.v. jouw specifieke hulpvraag.

Het onbekende, avontuurlijke en vaak fysiek uitdagende, met name wandeltochten in hoger gelegen gebieden en door stilte omgeven kustgebieden trekken mij enorm. Alleen en met een rugzak, meer heb je niet nodig.

“Ik zoek graag nieuwe uitdagingen op.”

  • Psychodynamisch Coach
  • EMDR therapeut (ervaringsdeskundige trauma/PTSS)
  • Lifecoach
  • Liberi wandelcoach

Afgeronde opleidingen

Acceptance and Commitment Therapy, Positieve Psychologie, Cognitieve gedragstherapie, NLP Neuro Linguïstisch Programmeren, MBCT Mindfulness Based Cognitive Therapy, CMPT Cognitieve Mindfulness Priming Therapy, EMDR Eye Movement Desensitization and Reprocessing, Docent Gevaarsbeheersing, Psych-K, Live the Connection.

 

 

error: Content is protected !!