Tarieven

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek bekijk ik of jouw hulpvraag binnen mijn werkgebied ligt of dat een doorverwijzing beter is. Ook kun je voor jezelf bepalen of je je op je gemak voelt: vertrouwen en veilig voelen is belangrijk voor het contact en het succes. Dit kan zowel in onze praktijk als online. Tijdens een oriënterings- en kennismakingsgesprek is er nog niet sprake van coaching. Afstemmen op je hulpvraag doen we na het oriënteringsgesprek in onze eventuele 1e sessie.

Ook is er de mogelijkheid van een coach- dan wel oriënteringsgesprek waarbij er wel al tools & tips aangereikt worden en er geen verdere sessies volgen, een zogenaamd “verhelderend gesprek“, zie onder tarieven.

Ik werk vanuit een vaste locatie centraal en rustig gelegen, met gratis parkeerruimte, in Asselt – Roermond. 

Wat? Duur sessie? Tarieven per 01.01.2023
Oriënteringsgesprek online
Oriënteringsgesprek in praktijk
Verhelderend coachgesprek 
< 20-30 min.
< 20-30 min.
< tot 60 min.
Gratis
Gratis
€ 49,-
Coaching studenten (Asselt)
Online coaching per sessie
Online coaching per 5 sessies
(mbo, hbo en uni-studenten)
tot 60 min.
tot 60 min.
5x tot 60 min.
€ 50,-
€ 47,50
€ 210,-
Psychodynamisch- en Lifecoaching,
Burn-out / Stress / Trauma / EMDR
60-75 min..
75-90 min.
€ 79,-
€ 89,-
Online coaching 
Pakket 5 sessies
tot 60 min.
5 x tot 60 min.
€ 55,-
€ 250,-
Langere coach trajecten > 10 sessies
< 75 / < 90 min.
Op aanvraag
Relatiecoaching (2pers.)
< 75 min.
tot 90 min.
€ 79,-
€ 89,-
Mindfulness 8-weken, privé training
Mindfulness 4-weken, privé training
Zie:"Mindfulness"
Zie:"Mindfulness"
€ 395,- (8 x)
€ 189,- (4 x)
Hartcoherentie, privé training
1 x 75 min.
€ 79,-
tot 90 min.
€ 79,-
Wandelcoaching privé
Wandelcoaching privé
Wandelcoaching privé
Wandelcoaching privé
Wandelcoaching is
incl. een intake -en evaluatiegesprek
90 min.
120 min.
4 uur dagdeel
8 uur dag
2 x 1 uur
€ 79,-
€ 99,-.
€ 249,-
€ 349,-
Bij dagdeel en dag
1 Lange dag
€ 395,- privéretraite
7 Dagen € 895,- Groepsretraite
Privé-retraite: op aanvraag
  • No Show: Vergeet je een afspraak of zeg je deze te laat (binnen 24 uur) af dan wordt het gereserveerde consult volledig in rekening gebracht.
  • Op aanvraag: Laag tarief: Mensen met een onder modaal inkomen, sociaal minimum inkomen, uitkeringsgerechtigden en mensen die zelf denken hiervoor in aanmerking te komen kunnen dit aangeven en gebruik maken van een lager tarief.

Vergoeding via werkgever

Werkgevers vergoeden steeds vaker de kosten van coaching of deelname aan workshops, als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket, vanuit het opleidingsbudget, persoonlijke ontwikkeling of preventie ziekteverzuim. Vraag dit na bij je HR-manager, leidinggevende of werkgever.

Vergoeding bij uitkering

Informeer bij uw arbeidsdeskundige van het UWV of u in aanmerking komt voor een Persoonlijk Re-integratie Budget of Individuele Reïntegratie Overeenkomst. Hieruit kunnen vaak kosten voor coaching worden betaald. Bekijk de voorwaarden op de website van het UWV of bespreek het met uw arbeidsadviseur/coach werk.

Coaching aftrekbaar van de belasting

Vanaf € 250,- is coaching en/of loopbaanbegeleiding volledig aftrekbaar van de belasting. Dit kun je dan opvoeren als “studiekosten en scholingsuitgaven”. Coaching voldoet hieraan omdat je met het aangaan van een traject je inzet om beter en effectiever te presteren op je werk. Het traject dient gericht te zijn op je huidige of toekomstige beroep waarbij je kennis en begeleiding opdoet.

Vergoeding bij arbeidsongeschiktheidsverzekering

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan is het vaak zo dat deze bereid is om (deels) mee te betalen aan coaching bij stress en burn-out. De kosten van verzuim worden zo beperkt en werkt in de toekomst preventief.

Zakelijk

Coaching voor bedrijven stemmen we geheel af op uw individuele en/of specifieke hulpvraag. We kunnen hiervoor vooraf een begeleidingstraject opstellen met passende offerte.
Voor ondernemers en zzp-ers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.