Tarieven

Indien je het prettig vindt, dan kunnen we natuurlijk eerst kennis maken.
Tijdens een eventueel vrijblijvend kennismakingsgesprek, (15-20 min.) bekijk ik of jouw hulpvraag binnen mijn werkgebied ligt of dat een doorverwijzing beter is. Ook kun je voor jezelf bepalen of je je op je gemak voelt: vertrouwen en veilig voelen is belangrijk voor het contact en het succes. Dit kan zowel in onze praktijk als online. Tijdens een oriënterings- en kennismakingsgesprek is er nog niet sprake van coaching of therapie. Afstemmen op je hulpvraag doen we na het kennismakingsgesprek in onze eventuele 1e sessie.

Ook is er de mogelijkheid van een coach- dan wel oriënteringsgesprek waarbij er wel al tools & tips aangereikt worden en er geen verdere sessies volgen, een zogenaamd eenmalig “verhelderend gesprek“, zie onder tarieven.

Ik werk vanuit een vaste locatie, praktijkruimte, centraal en rustig gelegen, met gratis parkeerruimte, in Asselt – Roermond. 

Wat? Duur sessie? Tarieven per 01.01.2023
Kennismakingsgesprek:
Online of in de praktijk
Verhelderend coachgesprek 

15 - 20 min.
tot 60 min.

Gratis
€ 59,-
Psychodynamisch- en (Life)coaching,
(o.a. Burn-out / Stressklachten / Trauma / EMDR /Angsten / ....)
60 - 75 min..
75 - 90 min.
€ 79,-
€ 89,-
Online coaching volwassenen 
tot 60 min.
€ 60,-
Coaching Jong Volwassenen / Studenten (18-23 jaar)
In de praktijk te Roermond
Online coaching per sessie


tot 60 min.
tot 60 min.


€ 59,-
€ 50,-
Mindfulness 8-weken, privé training
Mindfulness in Life, privé training
Zie:"Mindfulness"

Zie:"Mindfulness"
€ 495,-

€ 245,-
Hartcoherentie met mindfulness en coaching. privé training
90 min.
€ 89,-
90 min.
€ 89,-
Wandelcoaching privé
Wandelcoaching privé
< 90 min.
< 120 min.
€ 79,-.
€ 99,-
1 Lange dag
1 op 1: € 395,-
Wandelretraite Marokko
Groepsretraite
  • No Show: Vergeet je een afspraak of zeg je deze te laat (binnen 24 uur) af dan wordt het gereserveerde consult volledig in rekening gebracht.
  • Op aanvraag: Laag tarief, mensen die zelf denken hiervoor in aanmerking te komen, kunnen dit aangeven en kijken we wat er mogelijk is.

Vergoeding via werkgever

Werkgevers vergoeden steeds vaker de kosten van coaching of deelname aan workshops, als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket, vanuit het opleidingsbudget, persoonlijke ontwikkeling of preventie ziekteverzuim. Vraag dit na bij je HR-manager, leidinggevende of werkgever.

Vergoeding bij uitkering

Informeer bij uw arbeidsdeskundige van het UWV of u in aanmerking komt voor een Persoonlijk Re-integratie Budget of Individuele Reïntegratie Overeenkomst. Hieruit kunnen vaak kosten voor coaching worden betaald. Bekijk de voorwaarden op de website van het UWV of bespreek het met uw arbeidsadviseur/coach werk.

Coaching aftrekbaar van de belasting

Vanaf € 250,- is coaching en/of loopbaanbegeleiding volledig aftrekbaar van de belasting. Dit kun je dan opvoeren als “studiekosten en scholingsuitgaven”. Coaching voldoet hieraan omdat je met het aangaan van een traject je inzet om beter en effectiever te presteren op je werk. Het traject dient gericht te zijn op je huidige of toekomstige beroep waarbij je kennis en begeleiding opdoet.

Vergoeding bij arbeidsongeschiktheidsverzekering

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan is het vaak zo dat deze bereid is om (deels) mee te betalen aan coaching bij stress en burn-out. De kosten van verzuim worden zo beperkt en werkt in de toekomst preventief.

Zakelijk

Coaching voor bedrijven stemmen we geheel af op uw individuele en/of specifieke hulpvraag. We kunnen hiervoor vooraf een begeleidingstraject opstellen met passende offerte.
Voor ondernemers en zzp-ers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting