Coaching bedrijven

Als het gaat om coaching voor bedrijven dan kunnen wij u o.a. het volgende bieden:

Begeleiding

Begeleiding (coaching, training of therapie) van uw werknemer bij uitval door ziekte of ongeval. O.a. burnout, depressie, trauma (EMDR), begeleiding bij heftige gebeurtenissen, scheiding en rouw.

coaching bedrijven

Training en coaching voor bedrijven

Daarnaast is er training en coaching op het gebied van communicatie, omgaan met verbale agressie, assertiviteit en stressreductie. Deze trainingen zijn maatwerk en kunnen afgestemd worden op de werknemer en zaken die speciaal in uw bedrijf of branche spelen. Op het gebied van burnout en stress hebben wij een specifieke workshop ontwikkelt (burn out & stress de baas). Bezoek de pagina en informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

coaching bedrijven

 

Conflict bemiddeling

Vanwege de eigen meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende van een onderneming weet ik wat er allemaal kan spelen in een bedrijf. We kunnen voor U bemiddelen indien er conflictsituaties zijn ontstaan er als werkgever met uw werknemer niet meer uitkomt. We gaan voor U op zoek naar een opening en/of oplossing, ook dit kunnen wij als een neutrale deskundige gesprekspartner voor U verzorgen.

coaching voor bedrijven

Executive coaching

Als laatste willen wij u erop wijzen dat in geval u zelf zou uitvallen als directeur, ceo, of leidinggevende er ook trajecten in de vorm van executive coaching mogelijk zijn. Denk hierbij aan burnout, depressie, trauma, begeleiding bij heftige gebeurtenissen, scheiding en rouw. Deze speciale maatwerk trajecten bieden de kans en mogelijkheid om snel weer 100% terug aanwezig te zijn in uw bedrijf. Dit gaat geheel in afstemming. Een wandelretraite op maat kan dan deel uit maken van een traject naast de reguliere coachingsgesprekken. Een wandelretraite is 24/7 coaching in een rustgevende en inspirerende omgeving. Ontspanning door inspanning in een fysiek uitdagend wandelgebied. Dit samen maakt het mogelijk weer snel tot de kern te komen en jezelf te hervinden.

Voor meer informatie: bel of mail (info@burodenelzen.nl) ons gerust voor een vrijblijvend oriënteringsgesprek of offerte. Uw aanspreekpunt: Rens den Elzen – M: 0653384117

 

SNS-Bank Roermond
WML Limburg