Coaching bedrijven

Als het gaat om coaching voor bedrijven dan kunnen wij u o.a. het volgende bieden:

Begeleiding

Begeleiding (coaching, training of therapie) van uw werknemer bij uitval door ziekte of ongeval. O.a. bij stress, spanningsklachten, burnout, depressie, trauma (EMDR), begeleiding bij heftige gebeurtenissen, scheiding, rouw en bezinning. Binnen een week kunnen wij het eerste gesprek garanderen met uw werknemer!

coaching bedrijven

Training en coaching voor bedrijven

Daarnaast is er training en coaching op het gebied van communicatie, omgaan met verbale agressie, assertiviteit en stressreductie. Deze trainingen zijn maatwerk en kunnen afgestemd worden op de werknemer (1 op 1 begeleiding) en zaken die speciaal in uw bedrijf of branche spelen. 

coaching bedrijven

Executive coaching

Als laatste willen wij u erop wijzen dat in geval u zelf zou uitvallen als directeur, ceo, of leidinggevende er ook trajecten in de vorm van executive coaching mogelijk zijn. Denk hierbij aan spanningsklachten, burnout, depressie, trauma, begeleiding bij heftige gebeurtenissen, scheiding, rouw en bezinning. Deze speciale maatwerk trajecten bieden de kans en mogelijkheid om snel weer 100% en optimaal te kunnen functioneren in uw bedrijf. Dit gaat geheel in afstemming. Intensieve trajecten zijn mogelijk om snel tot de kern te komen en jezelf te hervinden. 

Er zijn bij ons GÉÉN wachtlijsten.

Voor meer informatie: bel of mail (info@burodenelzen.nl) ons gerust voor een vrijblijvend oriënteringsgesprek of offerte. Uw aanspreekpunt: Rens den Elzen – M: 0653384117

 

SNS-Bank Roermond
WML Limburg