Emotionele Healing

Emotionele Healing is een verfijnd, veelomvattend, en diepgaand transformatieproces. Een healing sessie die geen lange praatsessie nodig heeft om bij jouw kern te komen. Je wordt begeleid naar daar waar je normaal van weggaat, je emoties of pijn die je niet wilt voelen, of door allerlei oorzaken anders mee omgaat waardoor er klachten kunnen ontstaan. Het is elke keer weer verrassend mooi te zien wat een dergelijk proces met mensen in positieve zin doet.

Werking Emotionele Healing

Tijdens je (vaak jonge) leven zijn er al gebeurtenissen geweest waarbij de emoties niet op een juiste wijze zijn verwerkt. Deze gebeurtenissen bepalen in veel gevallen, voor de rest van je leven hoe je hier verder mee omgaat. Een strategie die op korte termijn helpt, echter op de langere termijn voor onverklaarbare fysieke en/of mentale klachten kan zorgen. Alle emoties zoals boos, blij, bang en bedroefd, dienen gelijkwaardig en helemaal doorvoeld te worden. Met een Emotionele Healing sessie gaan we deze emoties op een juiste manier benaderen, doorvoelen en verwerken voor een blijvende verandering. We halen de lading van “oude bagage” af, je kunt nu loslaten en het voelt als bevrijd en opgelucht.

Voor wie en waarvoor?

Deze healing sessies is voor iedereen geschikt die merkt dat er blokkades zijn om het leven volledig te leven. Emotionele blokkades die vaak ook voor onverklaarbare klachten zorgen, zowel mentaal als fysiek. Dus het is geschikt voor een zeer wijd spectrum aan klachten zoals, rouw, angsten, negatieve ervaringen vanuit jeugd, eenzaamheid, faalangst, somberheid, vermoeidheid, depressie, boosheid, nare gebeurtenissen en meer. Hoe meer jij je tijdens een Emotionele Healing sessie open kunt stellen, hoe dieper je door de blokkades en emotionele lagen gaat, en hoe groter de healing en bevrijding kan zijn.

Wie ben ik? Beter is: Wie wil ik zijn?

Deze healing sessie haalt naar voren wie je in de kern bent en kunt zijn. Het nieuwe jij dient zich als vanzelf aan. Het ontstaat mede doordat je oude overtuigingen en patronen smelten als sneeuw voor de zon en plaats maakt voor jouw ware ik. Hoe meer jij je kunt open stellen tijdens deze reis, hoe dieper je de reis ingaat, en hoe meer het je gaat brengen. Ga je reis met nieuwsgierigheid tegemoet en geef je over aan datgene wat er op jouw reis gebeurt, dan maak je een reis die je kan brengen waar je diepe verlangen ligt.

Rust & Vrijheid

Ik zou mijn eigen ervaring als bevrijding willen omschrijven, met meer rust in mijn leven. Een diepe staat van rust die ik nog nooit gevoeld had. Daarnaast ervaar ik vrijheid en een lichter leven. Onze cultuur lijdt aan een overdosis van alleen maar doen doen en nog eens doen, overvolle agenda’s en weinig of geen tijd voor  contemplatie. Dat is wat we nu wel gaan doen. Stil staan, luisteren en voelen wat er in jou speelt en daar gehoor aan geven. Niet ervan weggaan maar het tegenovergestelde, er naar toe. Dat is juist waar de emotionele healing en bevrijding ligt. Na een Emotionele Healing sessie ben je heerlijk ontspannen en is er rust in je hele systeem.


Ik zoek niet, ik vind

(Pablo Picasso)