Wat is online coaching?

Een online coach, kan je helpen om je leven weer in balans te brengen, door vanuit je innerlijke kracht in beweging te komen. Daardoor kom je weer vitaal, vol veerkracht en vertrouwen in het leven te staan.

Coaching is een bewustwordingsproces, dat je uiteindelijk brengt tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een coach maakt gebruik van bij jezelf vaak onbewuste, bronnen, talenten, kwaliteiten en krachten naar boven te halen.

Online coaching

Levenskunst

Buro den Elzen, maakt gebruik van levenskunst tijdens coaching sessies. Levenskunst is de vaardigheid om te leren accepteren wie en waar je bent in je leven. Op deze manier kun je keuzes maken en beslissingen nemen die voor jezelf authentiek een waarachtig zijn. Hierdoor kun je het leven en de ander vol (zelf)vertrouwen tegenmoet treden. Reflectie, acceptie, inzicht en bewustwording, zijn stappen in het proces van verandering die je vertrouwen geven om je eigen koers te bepalen.

Waarom een online coach?

Online coachEen online coach kan je helpen met o.a. onderstaande levensvragen. In het leven doen zich ingrijpende gebeurtenissen voor, waar je soms wat langer bij stil wilt blijven staan, zoals ontslag, ziekte of verlies. Ook positieve gebeurtenissen, zoals geboorte of een nieuwe relaties, kunnen impact hebben op je leven. Hierdoor kun je jezelf soms afvragen, of je op de goede weg zit en je waarden en overtuigingen nog steeds in overstemming zijn met je innerlijke zelf. Hoe kun je deze waarden en overtuigingen veranderen met een gerust hart en een goed gevoel?

Aanbod online coaching Buro den Elzen Roermond

 
  • Life coaching Weer volledig op koers en in je kracht staan.
  • Stress-reductietechnieken als ademtechnieken, hartcoherentie en mindfulness meditatie.
  • Studenten coachinVoor studenten vanaf 17 jaar bieden wij coaching en training op maat aan.
  • Coaching bedrijven Bij uitval van werknemers door b.v. burn out, depressie, trauma, rouw, priv√© problematiek.
 
Voor een vraag of informatie neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op.