Studenten coaching

Hoor jij om je heen, dat mensen uit het bedrijfsleven (misschien zelf je eigen ouders of opvoeders) een coach hebben? Zie jij op televisie dat topsporters ook een eigen coach hebben? Dat is niet gek, want een coach helpt door begeleiding om jezelf sneller te ontwikkelen! Zo ook studenten coaching. 

coaching studentenHoe kan studenten coaching helpen?

Een studenten coach helpt jongvolwassenen met vragen zoals: wie ben ik? Wat vind ik belangrijk in het leven? Wat motiveert mij? Welke richting moet ik kiezen? Dit helpt jou om al op jonge leeftijd je ‘echte’ identiteit te herkennen om vanuit daar de juiste keuzes te maken. 

Hulp bij stress

Veel studenten ervaren stress en hebben stress gerelateerde, vaak onverklaarbare klachten, zoals slecht slapen, piekeren, moe en prikkelbaar. Deze ontstaan vaak door studiedruk, een nieuwe omgeving en contacten, of door b.v. perfectionisme dat op langere termijn ook voor klachten kan zorgen.

studenten coaching

Studenten coaching kan je helpen jezelf te hervinden en te ondersteunen bij hulpvragen die o.a. liggen op het gebied van stressklachten, onzekerheid, assertiviteit en zaken die je tegen kunt komen als jong volwassene.

Daarnaast kunnen we ondersteuning bieden, in de vorm van therapie, indien je heftige gebeurtenissen hebt meegemaakt (o.a. trauma) of wanneer je in een burn out terecht bent gekomen.

Neem gerust vrijblijvend contact indien je vragen hebt.