Burn-out & Stress de baas

In de workshop “Burn-out & Stress de baas”, nemen wij uw werknemers mee naar een leven zonder een teveel aan stressklachten.

Uitval door ziekteverzuim zoals stress, depressie e.d. kost u als werkgever, naast het missen van een belangrijke schakel in uw bedrijf, veel geld.

Hoe fijn is het voor u als werkgever mensen te hebben rondlopen die lekker in hun vel zitten en gezond door het leven gaan. Het heeft tevens een positieve uitwerking op de werksfeer en de in- en externe contactmomenten.

Werknemers zijn gemotiveerd om aan een dergelijke workshop deel te nemen. Wie wilt er nu niet weten, zowel in werk- als privésfeer, hoe om te gaan met stress en stress & burn out te voorkomen.

De workshop omvat een dagdeel (3-3,5 uur incl. pauzes). Op verzoek kunnen we ook nog een aantal specifieke elementen inbouwen. Denk hierbij b.v. aan een vorm van communicatie die verbindend werkt en ook invloed heeft op in- en externe contactmomenten. Er is eventueel een aantal weken na de workshop een follow-up, waarin we de individuele voortgang bekijken en bespreken. 

Naast een stuk uitleg (wetenschappelijke basis) over het hoe en waarom van stress, worden er praktische tools & tips aangeboden en is er ruimte voor het stellen van vragen en om in zeker ook voldoende ruimte voor te maken en in te gaan op individuele problematiek.

De volgende onderwerpen komen o.a. daarbij aan bod: 

  • Stressreductie
  • Kleurrijk leven
  • Vitaliteit & gezondheid
  • De zin van positieviteit
  • Geluk & zingeving
  • Veranderen hoe doe je dat
  • Een gezonde ademhaling
  • Nachtrust, slapen, is belangrijk

Kortom, een workshop die gericht is op zaken die bij uw werknemers spelen, die ingaat op vragen van uw werknemers en als basis de kennis en ervaring heeft die wij opgebouwd hebben in onze bijna 20 jaar ervaring op het gebied van en alles wat te maken heeft rondom stress en zijn klachten.

Stress preventie

Heeft U vragen of wilt U een workshop aanvragen dan neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier of stuur ons een email (info@burodenelzen.nl). Wij zullen u terugbellen voor het maken van een afspraak.

Uw contactpersoon: Rens den Elzen – M: 06 53384117