Coaching

Wat is coaching?

Coaching is een bewustwordingsproces dat je uiteindelijk brengt tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een coach maakt gebruik van, bij jezelf vaak onbewuste, bronnen, talenten, kwaliteiten en krachten.

Een coach kan je helpen om je leven weer in balans te brengen, door vanuit je innerlijke kracht in beweging te komen. Daardoor kom je weer vitaal, vol veerkracht en vertrouwen in het leven te staan.

Levenskunst

Buro den Elzen maakt gebruik van levenskunst tijdens coaching sessies. Levenskunst is de vaardigheid om te leren accepteren wie en waar je bent in je leven. Op deze manier kun je keuzes maken beslissingen nemen die voor jezelf authentiek een waarachtig zijn. Hierdoor kun je het leven en de ander vol (zelf)vertrouwen tegenmoet treden. Reflectie, acceptie, inzicht en bewustwording zijn stappen in het proces van verandering die je vertrouwen geven om je eigen koers te bepalen.

Waarom een coach?Coaching Roermond

Een coach kan je helpen met onderstaande levensvragen. In het leven doen zich ingrijpende gebeurtenissen voor waar je soms wat langer bij stil wilt blijven staan, zoals ontslag, ziekte of verlies. Ook positieve gebeurtenissen, zoals een geboorte of een nieuwe relaties, kunnen impact hebben op je leven. Hierdoor kun je jezelf soms afvragen of je op de goede weg zit en je waarden en overtuigingen nog steeds in overstemming zijn met je innerlijke zelf. Hoe kun je deze waarden en overtuigingen veranderen met een gerust hart en een goed gevoel?

  • Wil je na je burn-out het anders gaan aanpakken?
  • Wil je een juiste balans vinden tussen privé en werk?
  • Assertiever worden en grenzen bewaken?
  • Voel je je minderwaardig en wilt meer zelfvertrouwen?
  • Je communicatie verbeteren en kunnen omgaan met conflicten?
  • Voel je je belemmerd om daadwerkelijk stappen te zetten om je doelen en verlangens te realiseren?
  • Zoek je antwoorden op de vragen: wie ben ik en wat wil ik nou echt?
  • Heb je lange tijd (te) hard gewerkt en is het belangrijk contact te maken met jezelf?
  • Ben je na ingrijpende veranderingen in je leven toe aan een halt op de plaats en bezinning?

Aanbod coaching Buro den Elzen

Meer informatie of een afspraak maken voor een coaching sessie?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze tarieven voor coaching.